ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ
GR | EN

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική κάρτα

 

Η καταχώρηση των στοιχείων και η χρέωση της κάρτας Visa, Mastercard, MasterPass, American Express, Diners γίνεται απευθείας στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών  της τράπεζας Alpha Bank. Η ιστοσελίδα της FURDECO διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας SSL το οποίο  διασφαλίζει το απόρρητο της επικοινωνίας. Το www.furdeco.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.  Για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που εισάγετε παραγγελία.

 

 

Όταν καταχωρείτε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, το συνολικό ποσό της δεσμεύεται προσωρινά από το πιστωτικό όριο της κάρτας σας. Η χρέωση στην κάρτα πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας.

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

 

Επιλέξτε  "Κατάθεση  σε Τράπεζα" ως τρόπο πληρωμής.

 

Προχωρήστε στην κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον λογαριασμό της εταιρείας στην  Alpha τράπεζα:

Δικαιούχος: FURDECO ΜΕΠΕ

Αριθμός Λογαριασμού  ALPHA BANK 359002320004509

Αριθμός ΙBAN: GR3301403590359002320004509

BIC Code :CRBAGRAA

αναλαμβάνοντας τα σχετικά έξοδα και καταχωρώντας απαραιτήτως τα στοιχεία σας ως αιτιολογία για τον δικαιούχο. 

 

Στη συνέχεια στείλτε μας το καταθετήριο μέσω e-mail στο furdeco@otenet.gr. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί από τη FURDECO  μετά την λήψη του εμβάσματος.

Τα προϊόντα της FURDECO προσφέρονται με after sales service.

Η άριστη κατάρτιση και η εμπειρία κατασκευής, προσφέρουν τη δυνατότητα ανακατασκευής, επισκευής, σε σύντομο χρονικό διάστημα και με άριστα αποτελέσματα.