ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ
GR | EN

Πολιτική Επιστροφής

H FURDECO εγγυάται απολύτως όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.furdeco.gr καθώς και στα καταστήματα FURDECO. Kαταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να μην παράγονται ελλατωματικά προϊόντα ενώ ακόμη και εάν παραχθεί κάποιο τέτοιο προϊόν, γίνεται κάθε δυνατός έλεγχος ώστε να μην φθάσει στον καταναλωτή.

 

Σε κάθε περίπτωση, ασχέτως του εάν το προϊόν είναι ελλατωματικό ή απλά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας,  θα το αντικαταστήσουμε ευχαρίστως.

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, συσκευασμένο, με όλες τις ετικέτες και η επιστροφή  γίνει εντός επτά (7) ημερολογιακών  ημερών  (σφραγίδα ταχυδρομείου ή ημερομηνία έκδοσης φορτωτικής courier) από την ημερομηνία παραλαβής του.

 

Έξοδα επιστροφής

 

Εάν  η επιστροφή οφείλεται σε λάθος αποστολή από εμάς ή σε ελαττωματικότητα του προϊόντος, ευχαρίστως θα καλύψουμε τα σχετικά μεταφορικά έξοδα,  εφόσον η επιστροφή γίνει μέσω του συνεργαζόμενου με εμάς courier.  Σε κάθε άλλη περίπτωση η επιστροφή γίνεται με δική σας χρέωση.

 

Επιστροφή σε κατάστημα FURDECO

 

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε μέσω Internet στα καταστήματα FURDECO: Λ. Κηφισίας 256, 15231 t: +30 210 6747171 έχοντας απαραιτήτως μαζί σας την απόδειξη λιανικής πώλησης

Τα προϊόντα της FURDECO προσφέρονται με after sales service.

Η άριστη κατάρτιση και η εμπειρία κατασκευής, προσφέρουν τη δυνατότητα ανακατασκευής, επισκευής, σε σύντομο χρονικό διάστημα και με άριστα αποτελέσματα.