ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ
GR | EN
H FURDECO

Ποιότητα & design

Η FURDECO διαθέτει μακρά παράδοση στο χώρο της κατασκευής αντικειμένων εσωτερικής διακόσμησης από υψηλής ποιότητας δέρμα και ύφασμα. H υψηλή εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία της εγγυώνται για την εξαιρετική ποιότητα των δημιουργιών της.

Συνεργαζόμενη με γνωστούς σχεδιαστές και interior designers στην Ελλάδα και την Ιταλία, η FUR DECO ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας στην εσωτερική διακόσμηση και τις ενσωματώνει επιδέξια στις διαχρονικές δημιουργίες της.

 

We combine luxury with simplicity by creating products of excellent quality and embracing craftsmanship, integrity, originality and authenticity. Inspiration takes form with leather and communicate emotions through the excellent work of our suppliers.

 

Flexibility:Fur Deco can adapt its products to the unique needs and choices in many sizes abd colors.

 

Φημισμένες ξενοδοχειακές μονάδες και ξεχωριστές κατοικίες εμπιστεύονται το στυλ τους στην αυθεντικότητα του design και της ποιότητας των προϊόντων FURDECO, δημιουργώντας χώρους με ιδιαίτερη προσωπικότητα.

 

Flexibility:Fur Deco can adapt its products to the unique needs and choices in many sizes abd colors.

Τα προϊόντα της FURDECO προσφέρονται με after sales service.

Η άριστη κατάρτιση και η εμπειρία κατασκευής, προσφέρουν τη δυνατότητα ανακατασκευής, επισκευής, σε σύντομο χρονικό διάστημα και με άριστα αποτελέσματα.